Radijo bazės nustatymo procesas

Kur pradėti „Radio Base“ prietaisų skydelio nustatymą

Support avatar
Yazar: Support
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

„Radio Base“ yra tvirta ir daug funkcijų turinti programinė įranga, kuri kartais gali jaustis šiek tiek pribloškianti. Esame pasiruošę padėti jums atlikti kiekvieną proceso etapą, todėl VISADA galite susisiekti su mumis per pokalbį (apatiniame dešiniajame kampe), jei turite klausimų.

Mūsų sąrankos procesai yra sukurti taip, kad jūsų stotis būtų kuo sėkmingesnė. Štai kaip atrodo šis procesas, nuo pradžios iki pabaigos.

projektavimas, turinio pridėjimas, kūrėjų paskyros, leidyba

  1. Nustatykite savo stotį (įnašų modulyje), tai būtina norint pradėti radijo bazėje, nes ji teikia jūsų organizacijos informaciją į programą, svetainę ir CRM. Be jo negalėsite kurti savo programos.

  2. Pradėkite kurti savo stoties programą ir PWA svetainę . „Radio Base“ turi tvirtą programų kūrimo priemonę, leidžiančią tinkinti spalvas, išvaizdą / jaustis ir kurti / tvarkyti visus programos puslapius.

  3. Nustatykite radijo grotuvą . „Radio Base“ siūlo tinkinamą radijo grotuvą, leidžiantį leisti savo radijo stoties tiesioginį srautą programoje ir PWA.

  4. Pridėti turinį : pradėkite įkelti transliacijas, nustatykite pranešimus ir kurkite įvykius.

  5. Kūrėjų paskyros: nustatydami programą turėtumėte pradėti dirbti su iTunes kūrėjo paskyra, nes tai gali užtrukti.

  6. Pradėkite leidybos procesą . Nedvejodami bet kada susisiekite su mūsų komanda, jei turite klausimų apie kūrėjų paskyras.

Vėlgi rekomenduojame naudoti sąrankos vadovą su vaizdo įrašų apžvalgomis, kad procesas būtų nuo pradžios iki pabaigos.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?